Otvara se klizalište SRC-a Šalata   

Otvara se klizalište SRC-a Šalata  

Na radost zgrebačkih klizača od srijede, 18. studenoga 2020. godine s radom počinje otvoreno klizalište na SRC-u Šalata, najpoznatijem po programu Video disco klizanja.

Klizanje na otvorenom Klizalištu Šalata, za praznik Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, biti će moguće u tri termina i to:

  • 10:45 – 12:15 sati,
  • 18:15 – 19:45 sati,
  • 20:45 – 22:15 sati.

Redovni termini klizanja za građanstvo na rasporedu su od srijede do petka u terminu od 18:00 – 19:30 sati, dok se subotom, nedjeljom i praznicima klizati može u tri termina – 10:45 – 12:15 ; 18:15 -19:45 , 20:45 – 22:15 sati.

Cijena ulaznice radnim danom, vikendom i praznikom u prijepodnevnom terminu iznosi 15,00 kuna, kolika je i cijena za najam klizaljki ukoliko nemate vlastite. Subotom, nedjeljom i praznikom poslije podne cijena ulaznice je 20,00 kuna, a ista je cijena i za posudbu klizaljki.

Na prostoru klizališta Šalata potrebno je pridržavati se propisanih epidemioloških mjera:

na ulazu u prostor klizališta provodi se mjerenje temperature beskontaktnim toplomjerom – posjetiteljima s povišenom tjelesnom temperaturom nije dozvoljen ulaz na objekt,

  • prilikom ulaska na klizalište posjetitelji se trebaju upisati u evidencijske liste, dezinficirati ruke i obvezno nositi masku,
  • obvezno držanje fizičkog razmaka od 1,5 m na otvorenom i 2 m u zatvorenom prostoru,
  • obvezno je nošenje maske u svim zajedničkim zatvorenim prostorima klizališta,
  • nošenje maske tijekom samog klizanja nije obvezno uz održavanje propisanog razmaka.

Slijedom propisanih mjera i preporuka broj osoba na klizalištu je ograničen te iz Ustanove UIprtavljenje sportskim objektima korisnike mole za razumijevanje. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni