Ostojić za „moderniju i značajno pošteniju vlast“

Rajko Ostojić je najavio da će svoj izborni program predstaviti za desetak dana, uvjeren da će ga Zagrepčani prepoznati kao program za „novu, modernu i značajno pošteniju vlast“

Ministar zdravlja i SDP-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Rajko Ostojić jučer je najavio da će svoj izborni program predstaviti za desetak dana, uvjeren da će ga Zagrepčani prepoznati kao program za „novu, modernu i značajno pošteniju vlast“.

Izjavio je da je u kampanji za zagrebačkog gradonačelnika svega šest tjedana, a neki mjesecima i godinama, te je s obzirom na to, dobar i korektan rezultat, iako je ankete pokazuju da je Milan Bandić zasad u prednosti.

Nakon predstavljanja programa, za sedam do deset dana, kazao je, krenut će u pretkampanju i kampanju, sukladno zakonu, kad se proglase izbori. „Vrijeme je da Zagreb dobije novu, modernu i značajno pošteniju vlast“, naglasio je.

Na zamolbu da komentira odabir Margarete Mađerić za HDZ-ovu kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba, Ostojić je rekao da i to govori kako HDZ navija za Bandića. „Iz aviona se vidi da HDZ i Bandić koaliraju zadnje tri godine… kandidatkinja im je nacionalno ‘vrlo prepoznatljiva’ i to govori da se u biti navija za Milana Bandića“, rekao je Ostojić. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni