Ostojić ponovno na čelu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti

Ostojić ponovno na čelu Hrvatske udruge menadžera sigurnosti

Za predsjednika Savjeta izabran je Vlatko Cvrtila, dekan Veleučilišta VERN Zagreb, dok je nekadašnji Glavni ravnatelj policije Marijan Benko, izabran zamjenikom predsjednika Savjeta. Krunoslav Borovec, Ivan Baketa i Željka Antunović, nekadašnja ministrica obrane, izabrani su za članove Savjeta HUMS-a

Na trećoj izbornoj skupštini Hrvatske udruge menadžera sigurnosti (HUMS) koja je jučer održana u Zagrebu Alen Ostojić je dobio jednoglasnu potporu da vodi HUMS do 2019. godine.

Ostojić je bivši inspektor Ministarstva unutarnjih poslova i načelnik sigurnosti Ministarstva gospodarstva. Trenutno obavlja funkciju savjetnika Uprave Zagrebačkog holdinga, a posljednjih deset godina obavljao je dužnost direktora Sektora korporativne sigurnosti CROATIA osiguranja d.d. Ostojić je gradski zastupnik HSLS-a u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, i predsjednik Savjeta za urbanu sigurnost Grada Zagreba.

Za potpredsjednike HUMS-a izabrani su Đuro Črnjak, direktor sigurnosti HPB, Damir Bolta, predsjednik Uprave Hrvatskog novčarskog zavoda, Katija Kramarić, savjetnica za sigurnost FINA-e i Dinka Rajčić, članica Uprave Intel Plana.

Za predsjednika Savjeta Hrvatske udruge menadžera sigurnosti izabran je Vlatko Cvrtila, dekan Veleučilišta VERN Zagreb, dok je nekadašnji Glavni ravnatelj policije Marijan Benko, izabran zamjenikom predsjednika Savjeta. Krunoslav Borovec, Ivan Baketa i Željka Antunović, nekadašnja ministrica obrane, izabrani su za članove Savjeta HUMS-a.

U završnoj riječi, Ostojić se zahvalio na izboru, ističući da je ponosan što je na čelu Udruge u kojoj su tako ugledi profesionalci sigurnosti. Naglasak u budućem radu, Ostojić je stavio je na aktivnosti vezane uz uspostavu Vijeća za partnerstvo između javnog i privatnog sektora sigurnosti, jačanju osobnih kompetencija članova HUMS-a, međunarodnu suradnju i društveni rad za opće dobro u zajednici. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni