Ostojić: Plenković i Bandić su vjerodostojni u svojoj nevjerodostojnosti

Ostojić: Plenković i Bandić su vjerodostojni u svojoj nevjerodostojnosti

Nakon današnjeg neuspjelog formiranja Gradske skupštine novinarima se obratio i SDP-ovac Rajko Ostojić koji je kritizirao predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Ustvrdio je kako su trenutno u Hrvatskoj ta dva političara »vjerodostojna u svojoj nevjerodostojnosti«. »Oni svaki dan mijenjaju poruke, svoje teze i mišljenja i svaki dan govore drugačije. Bandić je govorio o promjeni imena Trga maršala Tita, pa da će ići na referenduum, pa neće na referendum. Sada je pokušao formirati Skupštinu pa nije uspio«, rekao je Ostojić.

Govoreći o Plenkoviću naveo je kako je on promijenio cijeli niz stavova, među njima i onaj o ustaškom pozdravu »Za dom spremni«. »Dakle, njih dvojica su apsolutno nevjerodostojni«, zaključio je Ostojić. (boja)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t