Osječanka Veronika Kuruc proglašena najboljom floristicom Hrvatske

Osječanka Veronika Kuruc proglašena najboljom floristicom Hrvatske

(Foto: Obrtnička komora Zagreb)

57. Međunarodna vrtna izložba Floraart, koja se održava tradicionalno u parku Bundek završila je u nedjelju, a u sklopu izložbe održano je prestižno natjecanje Kupa florista Hrvatske s različitim temama: Osobna prezentacija, Slobodni stil stručka, Vjenčani stručak, Aranžiranje stola i Tema iznenađenja.

Nakon svih predivnih, kreativnih radova što su izazivale oduševljenje kako sudaca, ali i posjetitelja ovogodišnjeg natjecanja pobijedila je osječka floristica Veronika Kuruc. Drugo mjesto odnijela je Splićanka Irena Borovičkić dok je treće mjesto osvojila predstavnica Obrtničke komore Zagreb Sanja Hržić iz Samobora.

U disciplini Vjenčani stručak Sanja je osvojila 2.mjesto, u disciplini osobna prezentacija 3. mjesto i u disciplini Tema iznenađenja 3. mjesto, što je Sanji u ukupnom poretku donijelo 3. mjesto na Kupu florista Hrvatske.

Ove godine stručni ocjenjivački sud sačinjavala su tri licencirana sudca – Simon Ogrizek, predsjednik Floraarta, zatim Ferenz Kruzslkz i Ivona Takač koja je ujedno i organizatorica Kupa florista Hrvatske. Pomoćni sudac je bila Suzana Lonjak koja je prošle godine bila predstavnica Hrvatske na natjecanju Eurokupa.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni