Organizirani vikend odmori u Zagrebu i okolici

Organizirani vikend odmori u Zagrebu i okolici

Cilj City Breaks Zagreb projekta je da se potencijalnim posjetiteljima na jednom mjestu, sustavno i pregledno prikažu mogućnosti te raznovrsnost ponude našeg grada i okolice, a za one koji bi željeli vidjeti i nešto više, nude se čak i opcije jednodnevnih izleta u Opatiju ili Slavoniju

Povodom ulaska Republike Hrvatske u Europsku Uniju te, samim time, pozicioniranjem Zagreba kao jednog novog europskog glavnog grada, Turistička zajednica grada Zagreba objedinila je na jednom mjestu prigodne programe turističkih agencija.

Tako je pod nazivom City Breaks Zagreb na poveznici: http://citybreak.zagreb-touristinfo.hr/ dostupno 35 posebno kreiranih programa raznovrsnog sadržaja, koji su većinom bazirani na trodnevnim ili četverodnevnim boravcima u Zagrebu i njegovoj okolici. To je ujedno i glavna značajka city break programa, odnosno programa „vikend odmora u gradu“ koji obuhvaćaju obilazak njegovih kulturnih i povijesnih znamenitosti te upoznavanje s gastronomskom ponudom odredišta.

Cilj City Breaks Zagreb projekta je da se potencijalnim posjetiteljima na jednom mjestu, sustavno i pregledno prikažu mogućnosti te raznovrsnost ponude našeg grada i okolice, a za one koji bi željeli vidjeti i nešto više, nude se čak i opcije jednodnevnih izleta u Opatiju ili Slavoniju. Agencije koje su do sada poslale svoje programe su: Atlantis Travel, Atlas, Globtour Event, Huck Finn, Ibus, Kompas te Panorama Immobiliare & Turismo, a rezervacije se ostvaruju direktnom poveznicom na internet stranice navedenih agencija. City Breaks Zagreb stranica je dostupna na engleskom jeziku, a projekt je i dalje otvoren za ponude turističkih agencija. (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni