Organizacija javnog prijevoza na Dušni dan

Organizacija javnog prijevoza na Dušni dan

(Foto: ZG-magazin)

U srijedu, 2. studenoga, javni će prijevoz prema većim grobljima biti pojačan dodatnim kapacitetima, a u promet će se, ovisno o potrebama, uključivati dodatni autobusi, priopćio je ZET.

Na cestama uz veća groblja primjenjivat će se blaži režim prometnog ograničenja koji obuhvaća zabranu prometa tek na prilaznim cestama Mirogoju, Miroševcu i Markovom polju.              

Izmjene na autobusnim linijama čije trase prolaze područjima posebne prometne regulacije:

Redovna autobusna linija 267 (Dubec – Markovo Polje) će prema potrebi biti pojačana dodatnim prijevoznim kapacitetima. Ako zbog prometnog opterećenja na Aleji Mira autobus ne bude mogao voziti redovnom trasom, bit će preusmjeren te će prometovati kao kružna linija trasom: Dubec – Markovo Polje – Popovec – Dubec.

Autobusi linije 271 (Dubec – Sesvete – Jesenovec – Glavnica Donja), privremeno će se zaustavljati na autobusnom stajalištu u Glavnici Donjoj, u zoni kbr. 5.

Autobusi linije 272 (Dubec – Sesvete – Moravče), privremeno će se zaustavljati na autobusnom stajalištu u Moravču, u zoni kbr. 83.

Autobusi linija 172 (Črnomerec – Zaprešić), 176 (Črnomerec – Gornja Bistra) i 177 ( Črnomerec – Poljanica – Gornja Bistra), od 8 do 20 sati, zaustavljat će se u oba smjera na stajalištu Gospodska. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni