Opljačkala šest benzinskih postaja i šest kioska

Opljačkala šest benzinskih postaja i šest kioska

(Foto: Snimka videonadzora)

33-godišnjakinja je pljačkala na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke i Peščenice

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Sektora kriminalističke policije PU zagrebačke dovršili su 1. studenoga 2018. kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakinjom zbog osnova sumnje da je počinila 12 razbojništava. Sumnja se da je od 3. rujna 2016. do 31. listopada 2018. počinila šest razbojništava u benzinskim postajama te šest u kioscima na području Novog Zagreba, Trnja, Trešnjevke i Peščenice.

Utvrđena je osnova sumnje da je 33-godišnjakinja razbojništva počinila na način da je je maskirana maramom, naočalama ili šilt kapom ulazila u benzinske postaje ili prilazila kioscima gdje je uz prijetnju plastičnim pištoljem djelatnicima otuđivala novac i cigarete.

Materijalna šteta pričinjena počinjenjem ovih razbojništava iznosi oko 38.000 kuna, a ukradeni novac osumnjičena je koristila za svakodnevne potrebe.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici Službe općeg kriminaliteta podnijeli su Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu kaznenu prijavu i posebno izvješće.

(zg-magazin)

OZNAKE
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni