Online tribina za roditelje

Online tribina za roditelje

Kako bi roditeljima osvijestili opasnosti isticanja negativnih osobina koje vode prema osjećaju srama bit će organizirana tribina za roditelje po nazivom Sram i sramežljivost – što ćemo sad?. Tribina se može pratiti online u srijedu 26. siječnja 2022., s početkom u 18 sati, putem službenog YouTube kanala NZJZ-a „Dr. Andrija Štampar“.

Svakodnevno se suočavamo sa neprepoznavanjem važne razlike između srama, kao negativne emocije i sramežljivosti, što se najčešće odražava upravo na naše najmlađe. Često suočavanje s kritikama i negativnim riječima koje opisuju djetetovu osobnost korak su prema izgradnji srama. To snažno utječe na osobni i emocionalni razvoj djece te naposljetku predstavlja i veliku prepreku za ostvarenje njihovih daljnjih životnih ciljeva.

O problemu pretjeranog srama, njegovim posljedicama, kao i razlikama između srama i sramežljivosti među djecom govorit će mr. Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

Tribinu organiziraju NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom te Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade. Organizatori mole da se sudjelovanje u tribini prijavi putem e-pošte na andreja.radic@stampar.hr. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni