Online dječji zbor CKIM-a traži nove pjevače

Online dječji zbor CKIM-a traži nove pjevače

Dječji zbor Centra za kulturu i informacije Maksimir i dalje održava redovite online probe dva puta tjedno, utorkom i četvrtkom od 20 sati.

»Osim što pjevamo, mi se i družimo na način da raspravljamo o školi, lijepim uspomenama sa “pravih” proba i koncertima koje smo imali«, poručuju iz CKIM-a.

Djeca svakodnevno komuniciraju međusobno i sa svojom dirigenticom Galinom Veličko s kojom razmjenjuju glazbu, crteže, posjete svjetskim online muzejima i dr.

»Mi, dječji zbor CKIM-a pozivamo svu djecu koji imaju želju i volju da nam se pridruže u našem online zboru! Koliko god ova situacija nije uobičajena za probe zbora, ajmo vidjeti i pozitivnu stranu nastalog…. djeca koji su daleko od Zagreba iz drugih dijelova Hrvatske i svijeta mogu se okupiti zajedno na jednom mjestu, družiti se, pjevati i dijeliti informacije o glazbi«, stoji u pozivu CKIM-a.

Djeca koja žele i vole pjevati mogu biti prijavljena u zbor putem e-pošte galinavelicko555@gmail.com ili na broj 091 600 1355.

Uz to, CKIM je pokrenuo i glazbene online radionice koje uključuju sate pjevanja, glazbenu edukaciju i druge zanimljivosti iz glazbe. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni