Onkološki pregledi za hrvatske branitelje

Onkološki pregledi za hrvatske branitelje

Gradski ured za branitelje u suradnji s Poliklinikom za bolesti dišnog sustava, nastavlja s organiziranjem specijalističkog pregleda pluća i bronha za hrvatske branitelje i članove obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata s prebivalištem u gradu Zagrebu.

Pregled pluća i bronha ciljano je namijenjen ranom otkrivanju plućnih bolesti te prevenciji najčešćih malignih oboljenja koji čine jedan od najčešćih uzroka smrti prema podatcima koje je Gradski ured za branitelje objavio u Publikaciji Uzroci smrti hrvatskih branitelja 15 godina poslije.

Dosadašnji korisnici izražavaju izrazito zadovoljstvo kvalitetom pregleda i kompletne usluge koju dobivaju bez uputnice liječnika i dužeg čekanja.

Zahtjevi za navedeni specijalistički pregled zaprimaju se u Gradskom uredu za branitelje na lokaciji Vodnikova 14, svaki radni dan od 08,00 do 15,00 sati, a utorkom i četvrtkom do 18.00 sati, do popunjenosti kapaciteta.

 Za sve informacije zainteresirani hrvatski branitelji i članovi obitelji smrtno stradalih, zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata mogu se obratiti u Gradski ured za branitelje, Vodnikova 14, osobno ili na slijedeće brojeve telefona: 01/6166 282 ili 01/6100 389. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni