“Oni su najbolji terapijski psi za djecu i odrasle osobe”

“Oni su najbolji terapijski psi za djecu i odrasle osobe”

Neobičan prizor mogao se u srijedu zateći na Trgu bana Jelačića, na jednoj od mramornih klupa. Ondje su bili ispružena dva crna newfoundlanda i njihov trenutni vlasnik Josip Braco Pil. Upravo nam je on ukratko pojasnio o čemu se radi.

Kako kaže taj predsjednik udruge Prosvjetno-kulturna i humanitarna udruga BKVelebit, riječ je o terapijskm psima. Za Muškog psa Arona je dobio, kaže, “informaciju da je opasan”, a posvojio ga je kad je imao svega 48, a sada ima 70 kilograma. Mužjak Aron je kod njega godinu dana te je gospodin Pil njegov peti vlasnik,  dok je ženki Berti treći.

Smatra ih “najboljim terapijskim psom za djecu i odrasle osobe”. (Zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t