Okrugli stol: Poboljšano biće i njegovo okruženje

Okrugli stol: Poboljšano biće i njegovo okruženje

U Europskom domu, Jurišićeva 1/I danas se održava okrugli stol na temu Poboljšano ljudsko biće i njegovo okruženje . Okrugli stol počinje u 18 sati, a vodit će ga prof. emer. Igor Čatić.

Uz njega će sudjelovati još doc. dr. sc. Petar Ćurković s Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilište u Zagrebu koji će održati predavanje na temu Robotika i njezin utjecaj na društvo te prof. dr. sc. Mladen Kučinić s Prirodoslovno – matematičkog fakultet Sveučilišta u Zagrebu, koji će odrćati predavanje na temu Biologija i tehnika.

Okrugli stol organizirali su Europski pokret Hrvatska, Europski dom Zagreb i Znanstveni centar izvrsnosti za integrativnu bioetiku.

Pozivnica za predavanje može se preuzeti na ovoj poveznici (pdf). (zgf-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t