OGLAŠAVANJE

Internetski portal ZG-magazin je medij koji redovito prati različita događanja na području grada Zagreba i okolice. Prvenstveno se bavimo gradskim i lokalnim temama, kojima nastojimo pristupiti na ozbiljan i profesionalan način, izbjegavajući senzacionalizam i medijsko »žutilo«. Pored informacija od općeg interesa za građane Zagreba, Zagrebačke županije, ali i Hrvatske, prenosimo i značajnija događanja iz Europe i svijeta. Najavljujemo i pratimo kulturna, sportska i druga događanja od značaja za grad Zagreb i njegove stanovnike.

Našu publiku zanimaju gradske teme i događanja, ali i popularno-znanstvene teme, kulturna, gospodarska, politička i druga događanja. Naše čitatelje često zanimaju i mogućnosti za popunjavanje njihovog slobodnog vremena izletima, sportsko-rekreativnim i kulturno-zabavnim događanjima. Zbog toga bismo mogli biti poželjno mjesto i za Vašu reklamu. Ako se želite oglašavati na portalu ZG-magazin,obratite nam se s povjerenjem. Cijene oglašavanja su pristupačne, a odobravamo i popuste na dugoročno oglašavanja.

Oglašavanjem na našem portalu povećavate posjećenost svojih internetskih stranica, otvarajući ih novim posjetiteljima za vrlo prihvatljivu cijenu oglasa, čime se povećava i broj Vaših potencijalnih klijenata / kupaca. U obzir treba uzeti i fleksibilnost takvog oglašavanja; objavljeni oglasi se mogu mijenjati, ako npr. dođe do nekih grafičkih promjena tijekom marketinške kampanje ili se promijeni paket usluga. Uz sve to, Vaša reklama neprekidno je vidljiva – 24 sata dnevno. Javite nam se putem naše stranice za kontakt.

Raspored oglasa:

Cjenik oglašavanja možete preuzeti ovdje (.pdf).