Odstupio direktor KK Cibone Domagoj Čavlović

Odstupio direktor KK Cibone Domagoj Čavlović

(Foto: KK Cibona)

Dosadašnji direktor Košarkaškog kluba Cibona Domagoj Čavlović podnio je ostavku na tu dužnost »iz osobnih razloga« neposredno prije održavanja skupštine kluba u ponedjeljak. Vršiteljem dužnosti imenovan je Mauro Lukić.

Dosadašnji direktor KK Cibona Čavlović se povodom svoje ostavke obratio se članovima Skupštine te ujedno i navijačima, članovima i simpatizerima Cibone.

»Neposredno prije današnje Skupštine KK Cibona podnio sam ostavku iz osobnih razloga na mjesto direktora kluba koji su motivirani s jedne strane pat pozicijom u kojoj se nalazi klub u odnosu na pojedina tijela iznad samog kluba, a s druge strane iz razloga negativnih utjecaja na moju obitelj neprimjerenih pritisaka na mene kao direktora kluba. Ne želeći da taj pritisak utječe na kolege iz kluba, igrače, stručni stožer te na naše sadašnje i buduće partnere podnio sam ostavku želeći klubu ostvarenje svih zacrtanih ciljeva i puno sportskih uspjeha«, poručio je Čavlović.

Dodao je kako će Cibona zauvijek ostati u njegovom srcu.

Na Skupštini KK Cibona imenovani su i novi članovi Skupštine Kluba te su formirani su Nadzorni odbor i Upravni odbor.

Članovima Skupštine Kluba, Krešimiru Gunjači, direktoru Direkcije u Erste banci, Danielu Peršiću iz KK Cibona i predsjedniku KK Cibone Mladenu Bušiću pridružili su Ivan Artuković, predsjednik Uprave Franck d.d. i Jasmin Jurkovac, direktor prodaje u tvrtki Badel 1862. Iz Skupštine je na osobni zahtjev otišao Vjekoslav Šafranić.

Novi članovi vodstva kluba

Tijekom Skupštine imenovani su članovi Nadzornog odbora KK Cibona Ivan Idžojtić i Velimir Vuga. U Upravni odbor imenovani su Mauro Lukić, Saša Turkalj i Luka Krkoč.

»Zadovoljan sam provedbom novih imenovanja u Tijela Kluba koja vidim kao veliki poticaj za još uspješniji razvoj i napredak KK Cibona. Pridružili su nam se iskusni stručnjaci za koje sam uvjeren kako će znanjem i liderskim vještinama doprinijeti uspješnom djelovanju Kluba. S druge strane, iako u potpunosti razumijem njegove osobne razloge, nisam nimalo sretan zbog ostavke direktora kluba« izjavio je nakon održane Skupštine predsjednik KK Cibone prof. dr. Mladen Bušić, inače ravnatelj KB-a »Sveti Duh«.

Mišljenja je da je unatoč nekim neprimjerenim vanjskim pritiscima i pojedinačnim prozivkama direktor Čavlović bio glavno vezivno tkivo svih sastavnica Kluba te je u osam iznimno turbulentnih godina za Klub ostvario puno bitnih doprinosa za KK Cibonu. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI

Odgovori

You have to agree to the comment policy.