Održano izvlačenje ekipa za 51. Kutiju šibica

Održano izvlačenje ekipa za 51. Kutiju šibica

(Foto: Press materijal)

U zagrebačkoj Pivani danas je održano već tradicionalno izvlačenje ekipa za 51. izdanje Malonogometnog turnira Kutija šibica 2022. powered by Coca-Cola koje je po prijavljenim ekipama najbrojnije izdanje turnira još od 2009. godine.

Organizatoru su u izvlačenju ekipa pomogli redom vrsni malonogometaši i nogometašice od kojih su neki već legende turnira te osvjedočeni ljubitelji malog nogometa čije su sportske karijere neraskidivo vezane uz Kutiju šibica.

Najveći broj prijava očekivano je u seniorskom dijelu turnira gdje će se za prestižnu titulu osvajača Kutije šibica boriti 188 ekipa, odnosno 46 ekipa više u odnosu na prošlu jubilarnu Kutiju.

Na samom uvodu u izvlačenje ekskluzivno je prikazana najava dokumenarnog filma o prvih 50 godina Kutije šibica autora Luke Šikutena koji bi uskoro trebao imati i svoju premijeru.

Okupljene je u ime organizatora pozdravio ravnatelj ustanove Upravljanje sportskim objektima gospodin Kosta Kostanjević.

Turnir počinje 26. studenoga te će se igrati u četiri dvorane. Osim u popularnoj Dvojci Doma sportova utakmice će se igrati i u sportskim dvoranama Boško Božić Pepsi, Dubrava i Sutinska vrela.

Karte za sve utakmice moguće je kupiti na blagajnama dvorana u kojima se igraju utakmice te putem web stranice www.kutija-sibica.hr. Cijena pojedinačne karte iznosi 20 kuna za sve utakmice a moguće je kupiti i paket ulaznica za četvrtfinale, polufinale i finale po cijeni od 70 kuna ili pojedinačne ulaznice za polufinale i finale po cijeni od 30 kuna. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni