Održana godišnja skupština Hrvatske stranke umirovljenika

Održana godišnja skupština Hrvatske stranke umirovljenika

U skladu s epidemiološkom situacijom i vremenskim nepogodama predsjedništvo Hrvatske stranke umirovljenika odlučilo je da će se 15. redovna izborno-izvještajna skupština održati na daljinu uz korištenje ZOOM aplikacije.

Tako je danas, 26. siječnja s početkom u 11.00 sati održana online skupština na kojoj je sudjelovao 161 delegat. Radno predsjedništvo, Izborna i Verifikacijska komisija nalazila se u sjedištu stranke u Zagrebu, a iz svih županija i gradske organizacije Grada Zagreba javljali su se članovi skupštine.

Radnim predsjedništvom rukovodila je Olga Muratti, a jednoglasno su podržana izvješća predsjednika stranke Veselka Gabričevića i Nadzornog odbora. Bez rasprave i jednoglasno je izabran i novi kandidat Nadzornog odbora Stjepan Muhek iz Krapinsko-zagorske županije.

U završnoj riječi predsjednik stranke je naglasio kako treba intenzivirati pripreme za nadolazeće izbore kako bi se ostvario zacrtani cilj da stranka u radu hrvatskog parlamenta sudjeluje s većim brojem saborskih zastupnika nego do sada, a kako bi ostvarila veću mogućnost pri donošenju saborskih odluka. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni