Održan najveći veterinarski seminar male prakse u Hrvatskoj

Održan najveći veterinarski seminar male prakse u Hrvatskoj

Predavanja su se temeljila na praktičnom kliničkom iskustvu, što je bilo posebno zanimljivo veterinarima koji će nova znanja moći koristiti u praksi

U organizaciji tvrtke DDL Zagreb d.o.o., u subotu je u hotelu Aristos u Zagrebu, održan je Veterinsrski seminar male prakse 2014. Skup je zamišljen kao edukativno – stručni seminar namijenjen veterinarima praktičarima kako bi im se pružile nove informacije iz spomenutih tematika, novije spoznaje o mogućnostima terapije i dijagnostike i novim medicinskim proizvodima dostupnima na tržištu.

Ovom skupu je prisustvovalo više od 300 doktora veterinarske medicine iz cijele Hrvatske, čime je potvrdio predviđanja da će to biti najveći veterinarski skup u Hrvatskoj.

Ovogodišnji predavači – Prof. Rafael Nickel, Prof. Patrick Bourdeau, Bruno Courtay i Željko Brkić imaju vrlo zanimljive i impresivne životopise što samo dokazuje kako veterina u Hrvatskoj ne zaostaje u stručnosti i praćenju novih trendova.

Predavanja su se temeljila na praktičnom kliničkom iskustvu, što je bilo posebno zanimljivo veterinarima koji će nova znanja moći koristiti u praksi. Organizatori su uspješno procijenili da će ovakva predavanja pokrenuti pitanja kolega vezano uz konkretne slučajeve u ambulantama, mogućnosti terapije i dijagnostike i daljnje suradnje. Ovom prilikom su predstavljeni i novi veterinarski medicinski proizvodi, odnedavno dostupni i u Hrvatskoj. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni