Odmorko zima: Besplatne sportske aktivnosti za zagrebačke školarce

Odmorko zima: Besplatne sportske aktivnosti za zagrebačke školarce

Školski sportski savez Grada Zagreba u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i sport i Sportskim savezom Grada Zagreba osmislio je program “Odmorko zima 2016.” Program traje do kraja zimskih školskih praznika, 8. siječnja 2016., a namijenjen učenicima osnovnih i srednjih škola Grada Zagreba. Aktivnosti se održavaju radnim danima i besplatne uz predočenje iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza ili originalno ovjerenog Zahtjeva za izdavanje iskaznice, koji ne smije biti stariji od 30 dana od datuma izdavanja zahtjeva.

Za vrijeme trajanja programa Odmorko zima, učenici koji već znaju klizati moći će u predviđenim terminima koristiti klizališta na SRC Šalati (od 11:30 do 13:30) i Zagrebačkom velesajmu (10:00 do 13:00). Ako nemaju vlastite klizaljke moći će iz iznajmiti uz naknadu.

Plivanje im je omogućeno na Zimskom plivalištu Mladost (od 9:30 do 12:30) i bazenu Utrina (9:00 do 11:00).

Streljačko društvo Končar pak održava poduku iz streljaštva. Poduka se održava od 9:30 do 10:30 u streljani Doma sportova i rekvizitu su osigurani.

Od drugih aktivnosti u ponudi su još mini odbojka, borilačke vještine – taekwondo, karate, hapkido – od 10:30 do 12:00 u Comabat centru u Strojarskoj bb.

Plakat sa informacijama o terminima i lokacijama možete se preuzeti ovdje (pdf). s mrežene stranice Školskog sprotskog saveza Grada Zagreba. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni