Odmorko ljeto: Besplatne sportske aktivnosti za osnovce i srednjoškolce

Odmorko ljeto: Besplatne sportske aktivnosti za osnovce i srednjoškolce

Zahvaljujući ovoj hvalevrijednoj inicijativi učenici koji nemaju mogućnost ići na ljetovanje, moći će se uključiti u interesantne sportske aktivnosti, a bit će to ujedno prilika svima da se možda okušaju i u nekom novom, njima do sad nepoznatom sportu

Od ovog tjedna počele su besplatne sportske aktivnosti u koje se mogu uključiti učenici zagrebačkih osnovnih i srednjih škola, u sklopu manifestacije Odmorko 2013. koju organizira Školski športski savez grada Zagreba. Učenici tako mogu besplatno plivati na zagrebačkim bazenima,uključiti se u atletiku, igrati tenis i stolni tenis, hokej na travi, okušati se u ragbiju ili veslanju kajaka i kanua. Naknadno će se moći baviti još mačevanjem i biciklizmom.

Zahvaljujući ovoj hvalevrijednoj inicijativi učenici koji nemaju mogućnost ići na ljetovanje, moći će se uključiti u interesantne sportske aktivnosti, a bit će to ujedno prilika svima da se možda okušaju i u nekom novom, njima do sad nepoznatom sportu.

Uvjet  za bavljenje nekom od aktivnosti je posjedovanje važeće iskaznice  Školskog športskog saveza grada Zagreba ili Hrvatskog školskog športskog saveza za grad Zagreb. Do iskaznica je jednostavno doći, a pojašnjenje o tome kako ih se može izvaditi može se pročitati na ovome linku.

Više o aktivnostima: http://www.skolski-sport-zg.hr/.

pdfikOdmorko – Program aktivnosti

(zg-magazin)