Odjeća Kamenskog za mlade bez roditeljske skrbi

Odjeća Kamenskog za mlade bez roditeljske skrbi

U Kući za mlade »Da život imaju«, koja djeluje u okviru Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, u srijedu je predana donacija – odjeća za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koju je nabavio Grad Zagreb, a izradile članice udruge Kamensko. Odjeća je namijenjena mladima koji su smješteni u Caritasovim kućama u Dubcu i na Trešnjevci.

Pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Romana Galić izrazila je zadovoljstvo zbog ove zajedničke akcije kojom se pomaže djeci.

»Grad Zagreb je poznat po tome što sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama, što pomaže onima kojima je pomoć potrebna, a posebice mladima«, rekla je pročelnica, napomenuvši da s Caritasom Grad ima dugogodišnju dobru suradnju. »Na ovaj način prenosimo poruku da zajedno možemo puno više dobroga napraviti«, dodala je uz zahvalu vrijednim članicama Kamenskog koje su s ljubavlju izradile odjeću.

»Naše iskustvo nas je promijenilo i od tada nastojimo što više pomoći«, naglasila je predsjednica udruge Kamensko Đurđa Grozaj. »Za ovakve akcije nam je potreban partner, a ovu donaciju, najveću do sada, omogućio je naš partner Grad Zagreb. Nadamo se da će se ovi mladi ljudi dobro osjećati u odjeći koju smo sašile«, kaže Grozaj.

»Drago mi je da smo se okupili u ovako lijepoj prigodi«, rekla je ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije časna Jelena Lončar te zahvalila Gradu i članicama Kamenskog na odjeći za mlade koji borave u njihovim kućama.

»Naši korisnici će uživati u ovoj lijepoj odjeći koju su sašile vrijedne članice Kamenskog. Nadam se da će biti još ovakvih akcija za dobrobit naših štićenika«, poručila je časna. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni