Odbojkašice “Olimpika” kod gradonačelnika

Odbojkašice “Olimpika” kod gradonačelnika

Po prvi put u povijesti održavanja Prvenstva Hrvatske u mini odbojci, naslov je osvojio jedan zagrebački klub, u kategoriji za najmlađe kadetkinje – djevojčice u dobi od 9 do 13 godina, istaknuo je predsjednik kluba Dejan Kljajić

U povodu osvajanja naslova prvakinja Hrvatske u mini odbojci za najmlađe kadetkinje, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić danas je u Gradskoj upravi primio odbojkašice zagrebačkog odbojkaškog kluba Olimpik.

Po prvi put u povijesti održavanja Prvenstva Hrvatske u mini odbojci, naslov je osvojio jedan zagrebački klub, u kategoriji za najmlađe kadetkinje – djevojčice u dobi od 9 do 13 godina, istaknuo je predsjednik kluba Dejan Kljajić, a tajnik Željko Ledinščak dodao je kako su djevojčice prvakinje Zagreba već treću godinu zaredom te su i aktualne prvakinje regije.

Trener Ivor Ledinščak zahvalio je gradonačelniku na prijemu, dok je pomoćna trenerica Ivona Obajdin naglasila: „Ovakvi rezultati neizostavan su dio priče, nakon što se uloži ovoliko puno truda i rada. Kako su se same pohvalile, pobjedu na nedavnom natjecanju u Rovinju malene su odbojkašice proslavile skakanjem u hotelski bazen a iz pobjedničkog pehara jeo se sladoled“.

Predsjednik Kljajić ovom je prilikom upoznao gradonačelnika Bandića s aktualnim problemima na odbojkaškim terenima u Vrapču, gdje će ove nedjelje biti održana i proslava osvajanja naslova – druženje s odbojkašicama i njihovim obiteljima, na koje je gradonačelnik sa zadovoljstvom prihvatio poziv. Uz čestitke na ovako velikom uspjehu, zagrebački gradonačelnik sportašicama je obećao i primjerenu nagradu, kako bi ih potaknuo na daljnji rad i ostvarivanje odličnih rezultata.

Uz gradonačelnika, prijemu su prisustvovali i pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, pročelnik Gradskog ureda za financije Slavko Kojić te glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba Zdenko Antunović. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni