Od ponedjeljka ponovno prometuje autobusna linija prema Lipnici

Od ponedjeljka ponovno prometuje autobusna linija prema Lipnici

Sljedeći tjedan bi se trebali odabrati izvođači za izgradnju 2800 metara vodovoda koji treba zatvoriti prsten Lipnica – Havidić selo – Gornji Dragonožec

Nakon što je Vodoprivreda Zagreb sanirala odron i riješila vodovod u Gornjem Dragonošcu, na dionici od caffe bara Dva volana prema Lipnici, u petak će Zagrebačke ceste započeti asfaltiranje tog dijela ceste.

„Sada autobusi voze do okretišta u Lipnici, prema Havidićima i natrag, a od nedjelje, najkasnije ponedjeljka ujutro opet će voziti preko Lipnice do Havidića“, najavio je Milan Bandić.

Postavit će se i nadstrešnice na onim autobusnim stajalištima na kojima ih dosad nije bilo, te će se asfaltirati 20-30 metra u pokrajnje odvojke gdje ljudi stanuju.

„U šumi iznad nastavljaju se radovi, probili smo put kako cesta prema Lipnici ne bi bila preopterećena kada se pusti autobusni promet. Iskopani su i devet metara duboki drenovi, te postavljena i armiranobetonska rebra kao dodatna ojačanja ceste, pojasnila je voditeljica Odjela za održavanje komunalne infrastrukture Marina Lovrečki.

Sljedeći tjedan bi se trebali odabrati izvođači za izgradnju 2800 metara vodovoda koji treba zatvoriti prsten Lipnica – Havidić selo – Gornji Dragonožec, a radovi bi trebali biti gotovi prije Božića. (zagreb.hr/zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni