Od četvrtka počinje sezona grijanja

Od četvrtka počinje sezona grijanja

U onim zgradama gdje nisu završeni radovi na ugradnji razdjelnika i termostatskih radijatorskih ventila, grijanje će se uključiti tek nakon što HEP-Toplinarstvo zaprimi pisani dopis od predstavnika suvlasnika da je sustav spreman za grijanje

HEP-Toplinarstvo od 1. listopada započinje s uključivanjem grijanja u sezoni 2015./2016. u stambenim i poslovnim zgradama u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Grijanje će se uključivati u zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije. Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim podstanicama potrebno je približno tri dana, navodi HEP-Toplinarstvo, napominjući da je u skladu s općim uvjetima za isporuku toplinske energije, ogrjevna sezona 2015./2016. službeno započela 15. rujna razdobljem spremnosti za grijanje.

„S obzirom na dugoročnu vremensku prognozu Državnog hidrometeorološkog zavoda i povećan broj zahtjeva krajnjih kupaca za grijanjem, HEP-Toplinarstvo će do početka sljedećeg tjedna uključiti grijanje u svim zgradama spojenim na svoje toplinske sustave, a u kojima su unutarnje instalacije spremne za prihvat toplinske energije“, priopćili su iz HEP Toplinarstva..

U onim zgradama u kojima krajnji kupci još uvijek nisu završili radove na ugradnji razdjelnika i termostatskih radijatorskih ventila, grijanje će se uključiti tek nakon što HEP-Toplinarstvo zaprimi pisani dopis predstavnika suvlasnika da su svi radovi završeni i da je sustav spreman za grijanje.

HEP-Toplinarstvo d.o.o. apelira na krajnje kupce koji još uvijek izvode radove da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika poziva da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni