Od četvrtka normalizacija prometa Slavonskom avenijom

Od četvrtka normalizacija prometa Slavonskom avenijom

Gradonačelnik Milan Bandić obišao je, sa suradnicima, u subotu navečer radove na sanaciji rupe na raskrižju Slavonske avenije s Marohnićevom ulicom i rekonstrukciju gornjeg sloja sjevernog kolnika Slavonske – Zagrebačke avenije od Savske do Selske.

Uvjerivši se da sve teče prema planu, gradonačelnik je rekao da bi radovi trebali biti gotovi u srijedu te bi u četvrtak Slavonskom avenijom promet ponovno tekao u punom profilu.

»Budući da je već na snazi posebna prometna regulacija, iskoristili smo ju za asfaltiranje sjevernog kolnika Slavonske – Zagrebačke avenije od Savske do Selske, koji smo planirali napraviti na ljeto. Radit će se 24 sata dnevno kako bi sanacija bila gotova u srijedu«, napomenuo je gradonačelnik Bandić uz ispriku građanima za prometne gužve i zahvalu za strpljenje.

Podsjetimo, na raskrižju Slavonske i Marohnićeve urušio se kanal i uslijed toga 160 kubika materijala. Postojeći kanal je izvađen i zamijenjen novim cijevima, a magistralni vodovod je, usprkos urušavanja kanala, ostao neoštećen. Nakon završetka sanacije slijedi asfaltiranje prometnice.

Prema riječima direktora Zagrebačkih cesta Ante Todorića asfaltiranje Slavonske – Zagrebačke avenije od Savske do Selske bit će gotovo kako jei predviđeno te će i taj dio biti u prometnoj funkciji od početka radnog tjedna. (zagreb.hr / zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni