Od 16. kolovoza ponovna naplata parkinga kod zdravstvenih ustanova

Od 16. kolovoza ponovna naplata parkinga kod zdravstvenih ustanova

Od ponedjeljka, 16. kolovoza 2021. ponovno započinje naplata korištenja javnih parkirališta u blizini zdravstvenih ustanova čiji su osnivači Grad Zagreb i Republika Hrvatska.

Privremeno ukidanje naplate, koje je na snazi bilo temeljem Zaključka od 28. listopada 2020., uvedeno je zbog tadašnjeg velikog opterećenja zdravstvenih ustanova u Zagrebu, priopćeno je iz Zagrebarkinga.

Pojašnjava se da je zbog povoljnije epidemiološke situacije u gradu i smanjene opterećenosti zdravstvenog sustava Zaključak stavljen van snage. Tako će se parkiranje na javnim parkiralištima koja se nalaze u blizini zdravstvenih ustanova ponovno naplaćivati korisnicima sukladno postojećim cijenama u pojedinim zonama. Radi se o ukupno 3500 parkirališnih mjesta.

Iz istih razloga, nakon odgode se uvodi i naplata parkiranja u javnoj garaži KB ‘Sveti Duh’, koja raspolaže s 477 parkirališnih mjesta.

Cijene parkiranja u javnoj garaži KB ‘Sveti Duh’ izložene su na cjeniku koji se nalazi na samom ulazu u garažu te na mrežnoj stranici Zagrebparkinga. (ZG-mag)

Dijeli
KOMENTARI

Odgovori

You have to agree to the comment policy.