Obnovljena sportska dvorana OŠ Izidora Kršnjavoga

Obnovljena sportska dvorana OŠ Izidora Kršnjavoga

Radovi na dvorani trajali su godinu dana, a ukupna vrijednost iznosi šest milijuna kuna (bez PDV-a)

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, u društvu dvoje prvašića, otvorio je jutros kompletno obnovljenu sportsku dvoranu Osnovne škole Izidora Kršnjavoga.

Zahvalivši svima koji su sudjelovali u obnovi sportske dvorane koja je od izuzetne važnosti za učenike koji svakodnevno vježbaju i treniraju u njoj, gradonačelnik Bandić zaželio je uspješnu školsku godinu svim učenicima i njihovim učiteljima.

Ravnateljica Škole Lidija Sosa Šimenc istaknula je da je vrlo bitno da učenici steknu navike zdravog življenja, a jedna od njih upravo je bavljenje sportom i tjelovježbom. »Dugi niz godina naši učenici postižu odlične rezultate na brojnim sportskim natjecanjima, a gotovo svi učenici uključeni su u barem jednu sportsku aktivnost«, rekla je ravnateljica te dodala da im učitelji i profesori daju veliku podršku i maksimalno izlaze u susret. »Sigurna sam da će rezultati biti još i bolji sada kada imaju puno bolje uvjete za treniranje«, dodala je.

Radovi na dvorani trajali su godinu dana, a ukupna vrijednost iznosi šest milijuna kuna (bez PDV-a). U vrijeme radova uz prethodnu suglasnost roditelja djeca su bila na srednjoškolskom igralištu, a tijekom zimskog perioda organizirana su im predavanja o zdravom življenju, sportskim navikama i sportskoj kulturi.

Škola broji 560 učenika u 24 razredna odjela u matičnoj školi i 200 učenika u 8 razrednih odjela u Školi u bolnici Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj te 16 učenika u Klinci za tumore u Ilici. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni