Obnovljen dio Vukovarske, krajem kolovoza završetak radova

Obnovljen dio Vukovarske, krajem kolovoza završetak radova

Jutros je započela treća faza obnove Vukovarske, na dionici od Miramarske do Savske

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, pustio je u promet obnovljeni dio sjevernog kolnika Ulice grada Vukovara, od Avenije Marina Držića do raskrižja s Miramarskom.

„Drago mi je da smo rano jutros pustili u promet jednu od žila kucavica Zagreba. Zahvaljujem sugrađanima na strpljenju, uz ispriku zbog gužve,ali najbolje je ovakve radove izvoditi ljeti“, rekao je gradonačelnik Bandić.

Kako se čulo, sanacija Vukovarske se izvodi u tri etape kako bi bilo što manje problema u odvijanju prometa, a ova prva i druga faza obnove obuhvatila je trasu od 1650 metara za koju se potrošilo oko 4200 tona asfalta. Izvedeni su radovi frezanja postojećeg asfalta, čišćenje i špricanje podloge bitumenskom emulzijom, postavljanje geotekstila na pukotinama, podizanje šahtova i komunalnih instalacija, zamjena rubnjaka, te postavljanje novog asfalta i obnova horizontalne signalizacije.

Jutros je započela treća faza obnove Vukovarske, na dionici od Miramarske do Savske. Radovi će trajati do 31. kolovoza, za vrijeme kojih vrijedi posebna regulacija prometa.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:

Ulica grada Vukovara – Avenija M. Držića – Slavonska avenija – Savska cesta – Ulica grada Vukovara. (zagreb.hr/zg.m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni