Objavljeni detalji stravičnog zločina u Zagrebu

Objavljeni detalji stravičnog zločina u Zagrebu

43-godišnjak sjekirom udario dijete u glavu, napao i bivšu suprugu te zatim počinuo suicid

(Ilustracija: PUZ)

Zagrebačka policija objavila detalje stravičnog zločina koji se u srijedu navečer dogodio na Kozari putu. Iako policija ne navodi ime, mediji prenose kako se radi o Goranu Kneževiću, koji je sjekirom napao bivšu ženu (41) i malenu djevojčicu (1,5) pa zatim pobjegao.

»U srijedu, 4. siječnja 2023. godine u 20:26 sati te u idućih 12 minuta zagrebačka je policija zaprimila više poziva koja su upućivala na nasilje u obitelji na području naselja Peščenica«, navodi se u objavi Policijske uprave zagrebačke.

Prvi je poziv uputila žena – žrtva starosti 42 godine te prijavila zlostavljanje od strane najvjerojatnije alkoholiziranog bivšeg supruga starosti 43 godine. Nakon toga, uslijedila su još dva poziva, jedan o svađi na cesti, a potom i ozljeđivanju osoba sjekirom.

Odmah po prvom pozivu policiji, na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su dolaskom na mjesto događaja utvrdili da je 43-godišnjak sjekirom zadao udarce u područje glave djeteta i majke. Obje su su pronađene u teškom stanju te su im policijski službenici na mjestu događaja odmah počeli pružati prvu pomoć da bi potom, po dolasku hitne medicinske pomoći, žrtvama kaznenog djela liječnička pomoć bila pružena u bolnicama na području Grada Zagreba.

Poginuo u nesreći na zagrebačkoj zaobilaznici

Ujedno, poduzetim žurnim policijskim radnjama u smislu samih činjenica o tom događaju, utvrđeno je da se počinitelj udaljio s mjesta događaja te pobjegao u nepoznatom smjeru osobnim automobilom, u tom trenutku nepoznatih registarskih oznaka.

Naknadno je zaprimljena informacija o smrtnom stradavanju muškarca u prometnoj nesreći na AC A3. Na mjestu smrtnog stradavanja muškarca proveden je očevid od strane dežurne zamjenice ŽDO-a u Zagrebu i ekipe za očevide PU zagrebačke te je utvrđeno da se radi o samoubojstvu.

U ranim jutarnjim satima, 5. siječnja 2023. godine zaprimljena je informacija da je dijete od zadobivenih ozljeda preminulo.

Knežević je inače otprije poznat policiji zbog svog nasilnog i problematičnog ponašanja i pljački, zbog kojih je i bio u zatvoru. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni