Objavljena lista doktoranada za dodjelu Stipendije Grada Zagreba

Objavljena lista doktoranada za dodjelu Stipendije Grada Zagreba

Temeljen Odluke o Stipendiji Grada Zagreba, nakon natječaja objavljenog 4. studenoga 2015. u Večernjem listu Povjerenstvo za dodjelu Stipendije utvrdilo je Prijedlog liste doktoranada za dodjelu Stipendije Grada zagreba za akademsku godinu 2015./2016.

Na listu su uvršteni:

1. ALEN ŽUNIĆ, Poslijediplomski doktorski studij Arhitektura i urbanizam, Arhitektonski fakultet;

2. SILVESTAR MILETA, Poslijediplomski doktorski studij književnosti, izvedbenih umjetnosti, filma i kulture, Filozofski fakultet;

3. MARIJA ETEROVIĆ, Poslijediplomski doktorski studij Biomedicina i zdravstvo, Medicinski fakultet;

4. SANJA BABIĆ, Poslijediplomski doktorski studij biologije, Prirodoslovno – matematički fakultet;

5. NIKOLINA SOKOLIĆ, Poslijediplomski doktorski studij lingvistike, Filozofski fakultet;

6. ANA KRAJNOVIĆ, Poslijediplomski doktorski studij ekonomije i poslovne ekonomije, Ekonomski fakultet.

U Povjerenstvu su bili: Snježana Abramović Milković, prof.dr.sc. Irena Cajner Mraović, Dominik Etlinger, Sanja Horvatić, Ivica Lovrić, Siniša Markulin, Mladen Palac, Valentina Pirić i mr.sc. Milana Vuković Runjić.

Svaki kandidat ima pravo uvida u dokumentaciju i može Povjerenstvu za dodjelu Stipendije Grada Zagreba podnijeti prigovor na Prijedlog liste doktoranada u roku od osam dana od dana objavljivanja, tj. do 1. veljače 2016. godine. Uvid u dokumentaciju može se obaviti svakog radnog dana u vremenu od 8,30 do 15,00 sati u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25, sobe broj 49 i 55.

Prigovori se dostavljaju u pisanom obliku na adresu: Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25, s naznakom “prigovor na Prijedlog liste doktoranada za dodjelu Stipendije Grada Zagreba”. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni