Objavljen prijedlog liste za dodjelu stipendije Grada Zagreba

Objavljen prijedlog liste za dodjelu stipendije Grada Zagreba

Pravo sudjelovanja imaju studenti sveučilišnih studija koji su prosječno godišnje ostvarili najmanje 54 ECTS bodova

Grad Zagreb danas je na svojim mrežnim stranicama objavio prijedlog liste studenata za dodjelu stipendije za akademsku godinu 2014./2015. Dodijelit će se najviše 95 stipendija studentima znanstveno-istraživačkih i najviše pet stipendija studentima umjetničkih sveučilišnih studija. Kriteriji su uspjeh u studiju i znanstveno-stručni, te drugi odgovarajući radovi u struci tijekom studija. Korisnik ne može istodobno biti korisnik neke druge stalne novčane stipendije, a nakon završetka školovanja obvezan je zaposliti se i raditi na području Zagreba ili, uz suglasnost davatelja Stipendije na području Hrvatske, najmanje onoliko vremena koliko je primao stipendiju.

Svaki kandidat ima pravo uvida u dokumentaciju i može Povjerenstvu za dodjelu Stipendije podnijeti prigovor na Prijedlog liste studenata u roku od 8 dana od dana objavljivanja, tj. do 2. veljače 2015. godine. Uvid u dokumentaciju može se obaviti svakog radnog dana u vremenu od 8,30 do 15,00 sati u Gradskom uredu za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25, sobe broj 49 i 55.

Prigovori se dostavljaju u pisanom obliku na adresu: Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport, Zagreb, Ilica 25, s naznakom “prigovor na Prijedlog liste za dodjelu Stipendije Grada Zagreba studentima

Pravo sudjelovanja imaju studenti sveučilišnih studija koji su prosječno godišnje ostvarili najmanje 54 ECTS bodova, redovni studenti treće ili četvrte godine preddiplomskog studija, prve ili druge godine diplomskog studija, odnosno treće ili više godine integriranog preddiplomskog i diplomskog studija s ukupnim prosjekom ocjena najmanje 4,00 s neprekidnim prebivalištem u Zagrebu najmanje jednu godinu prije objave natječaja, te mlađi od 25 godina. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni