Obiteljska radionica izrade uskrsnih košarica

Obiteljska radionica izrade uskrsnih košarica

Centar za kulturu Trešnjevka i ove godine organizira obiteljsku radionicu na kojoj će se izrađivati uskrsna gnijezda. Kreativna radionica na kojoj se mališanima mogu pridružiti mame, tate, djedovi i bake održat će se u četvrtak 17. travnja s početkom u 17 sati, na adresi Park Stara Trešnjevka 1.

Na radionici će se izrađivati košarice /gnijezda za pisanice. Nakon naučenih novih vještine i zabave, polaznici radionice moći će svojim kućama odnijeti novu unikatnu dekoraciju za uskrsni stol.

Broj mjesta je ograničen, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail: krista48@gmail.com  ili 091 3027 417

Cijena po obitelji iznosi 20 kuna.

(zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t