Obiteljima u potrebi otpravljena 31 okićena jelka

Obiteljima u potrebi otpravljena 31 okićena jelka

Učenici 2.A i 2.B razreda svojim kuglicama, pahuljicama, ručno rađenim dekoracijama i mašnama uljepšali jelke koje su 24 dana ponosno stajale na Platou Gradec

Humanitarni projekt Nezaboravni Božić, koji se održavao na Adventu na Gradecu u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, uspješno je priveden svom sretnom kraju. Naime, 31 okićena jelka u ovim predbožićnim danima stiže na adrese obitelji članova udruge Mali zmaj, koje se nalaze u teškom imovinskom stanju i kojima će ovaj mirisni i šareni znak pažnje sigurno uljepšati blagdane.

U ukrašavanju božićnih drvca svakog je dana sudjelovalo sve veći broj posjetitelja i prolaznika, a inicijativi su se kao „šećer na kraju” pridružila i dva razreda Osnovne škole Bogumila Tonija. Tako su učenici 2.A i 2.B razreda svojim kuglicama, pahuljicama, ručno rađenim dekoracijama i mašnama uljepšali jelke koje su 24 dana ponosno stajale na Platou Gradec.

Šareni paketi koji će razveseliti najmlađe

Sve šareniji i bogatiji borovi iz dana u dan bili su dokaz velikog interesa i humanosti svih posjetitelja Osnovnoškolci koji su sa svojim učiteljicama obišli Plato Gradec i ukrasili drvca posebno su se razveselili činjenici da će „njihovih ruku djelo” uskoro stići do njihovih vršnjaka i drugih članova obitelji.

Zahvaljujući dostavnoj službi MBE drvca će sretno stići na adrese. U projekt su se uključili i Gospodari svjetla iz Samobora te Urbane ideje, koji će borove ukrasiti lampicama i svjetlećim dekoracijama. Za dodatno veselje 31 obitelji iz Zagreba i okolice pobrinula se i Jamnica, koja je udrugu iznenadila financijskom donacijom. Osim toga u sklopu humanitarnog projekta Nezaboravni Božić, obitelji će dobiti i prigodne poklon pakete u koju su se uključile i tvrtke – Zagrebačka banka, Konzum i L’Oreal. Šareni paketi puni raznih proizvoda koji će se naći ispod okićenih i osvijetljenih borova, zasigurno će najviše razveseliti one najmlađe. (ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni