Obitelj Karamatić u svom novom domu

Obitelj Karamatić u svom novom domu

Ilija Karamatić, supruga mu Nataša te njihovo dvoje djece od četvrtka, 2. veljače su novi stanari zagrebačkog kvarta Novi Jelkovec. Naime, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je na prijedlog Povjerenstva za davanje stanova u najam donio Zaključak kojim se četveročlanoj obitelji Karamatić u najam daje gradski stan u Novome Jelkovcu.

U ime gradonačelnika, ključeve stana im je predao Damir Lasić, pročelnik Gradskog ureda za imovinsko-pravne poslove i imovinu Grada koji je bio u društvu Biserke Bucković, posebne više savjetnice gradonačelnika.

“Obitelji Karamatić je dodijeljen stan površine 64,49 m2 na pet godina uz mogućnost produljenja”, istaknuo je Damir Lasić.

“Prezadovoljan sam. Najviše mi odgovara što nema puno stepenica pa lako mogu ući u stan. Velika hvala gradonačelniku Milanu Bandiću koji je učinio jako puno za nas i za ovaj Grad” ,rekao je uzbuđeni Ilija.

Kako je već najavljeno, ponovila je Biserka Bucković, članovi Stranke rada i solidarnosti na čelu s gradonačelnikom Bandićem će prikupiti novac i donacije za opremanje stana namještajem i aparatima neophodnim za normalan život.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni