Obilježimo blagdan Svih Svetih mirno i dostojanstveno

Obilježimo blagdan Svih Svetih mirno i dostojanstveno

Gradonačelnik Milan Bandić apelira na sugrađane da pohode posljednja počivališta organiziranim linijama javnog prijevoza

I ove godine Grad Zagreb je j povodu blagdana Svih Svetih, u subotu i nedjelju, 31. listopada i 1. studenoga, osigurao besplatan prijevoz autobusima na izvanrednim linijama prema većim gradskim grobljima: Kaptol – Mirogoj, Kaptol – Krematorij, Kvaternikov trg – Srebrnjak i Dubrava – Miroševec, Dubec – Markovo Polje.

Autobusi na izvanrednim linijama, ovisno o trasi, vozit će od 8 do 21 sat, odnosno od 8 do 20 sati.

U povodu blagdana Svih Svetih od 31. listopada do 2. studenoga sva će gradska groblja biti otvorena do ponoći.

Kao i ranijih godina, u zonama groblja na snazi su uobičajeni režimi ograničenja prometa, tako da je pristup u te zone omogućen smo vozilima ZET-a, TAXI vozilima, vozilima invalida i onima s posebnom dozvolom. Detaljan pregled regulacije prometa možete naći na web portalu Grada Zagreba.

U želji da dan kada se prisjećamo voljenih koji nam neizmjerno nedostaju protekne kako i priliči našemu gradu, gradonačelnik Milan Bandić apelira na sugrađane da pohode posljednja počivališta organiziranim linijama javnog prijevoza. (zg-magazin)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t