Obilježeno 120. godina OŠ Trnjanska

Obilježeno 120. godina OŠ Trnjanska

»Zahvaljujem Gradu Zagrebu kao našemu osnivaču i Gradskomu uredu za obrazovanje koji nas prate, podržavaju i bez čije pomoći i ulaganja naša škola ne bi izgledala kako danas izgleda«, rekla je ravnateljica Nada Šimić

Osnovna škola Trnjanska danas je prigodnim glazbeno-plesnim programom obilježila 120. godišnjicu svoga postojanja, a na svečanosti je prisustvovala zamjenica gradonačelnika Grada Zagreba Jelena Pavičić Vukičević sa suradnicima.

»Izuzetno mi je drago da danas, prvog dana nove školske godine obilježavamo veliku obljetnicu OŠ Trnjanska, što zasigurno treba proslaviti na primjeren način, istaknula je zamjenica te je svim učenicima i učiteljima zaželjela uspješnu školsku godinu. Danas je započela nastava za 65 000 zagrebačkih osnovnoškolaca i 35 000 srednjoškolaca. Škola nije mjesto gdje se samo uči. Škola je i mjesto gdje odgajamo naše najmlađe naraštaje, mjesto gdje se družimo i stječemo prijateljstva za cijeli život«, kazala je zamjenica Pavičić Vukičević te je dodala da se nada kako će učenici upravo svoje školske dane pamtiti kao najbolje u životu.

»Zahvaljujem Gradu Zagrebu kao našemu osnivaču i Gradskomu uredu za obrazovanje koji nas prate, podržavaju i bez čije pomoći i ulaganja naša škola ne bi izgledala kako danas izgleda«, rekla je ravnateljica Nada Šimić, te dodala da su kompletno obnovili i uredili pročelje zgrade, krovište, stolariju, učionice za potrebe kabinetske nastave te sanitarne čvorove. »Također želim zahvaliti i našim bivšim učenicima i susjedima koji su prikupili sredstva kojim smo obnovili parket u školskoj dvorani«, kazala je ravnateljica i dodala kako školu pohađa 200 učenika u deset razrednih odjeljenja, a nastava se održava samo u jednoj smjeni.

Uime škole, ravnateljica Šimić uručila je zamjenici Pavičić Vukičević i pročelniku Gradskog ureda za obrazovanje Ivici Lovriću Zahvalnicu za obnovu i potporu u radu škole. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni