Obilježena 15. obljetnica RTL-a Hrvatska

Obilježena 15. obljetnica RTL-a Hrvatska

(Foto: Facebook/Milan Bandić)

Komercijalna televizija RTL  sinoć je u Galeriji Klovićevi dvori svečano obilježila 15 godina svog djelovanja.

Uz novinare i voditelje RTL-a svečanosti su nazočili predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić te brojne osobe iz političkog i javnog života.

„O RTL-u mislim sve najljepše. Kad ova televizija toliko godina slavi znači da nešto i vrijedi, a na proslavu je došao cijeli državni vrh. Na RTL-u imaju jako dobar novinarski pristup, profesionalan, kvalitetan. Treba pohvaliti rad svih novinara, dati na značenju i kvaliteti onoga što rade. Nije im lako. Stoga dajem svoju potporu”, rekao je za ZG-magazin ministar turizma Gari Cappelli.

Čestitku i riječi pohvale RTL-u je uputio i pjevač Petar Grašo: „Bilo koja institucija koja traje, koja se održi u zemlji 15 godina, gdje to nije nimalo lako, zaslužuje poštovanje. Smatram da je RTL odlična televizija. Na RTL-u su mi ljudi dragi suradnici. U zadnje vrijeme surađujemo kroz razne programe i drago mi je da sam dio cijele priče“, rekao je Grašo.

Svečanost u Galeriji Klovićevi dvori samo je početak proslave obljetnice koja će se nastaviti slaviti tijekom travnja. Za svoju obljetnicu RTL će prirediti prigodan događaj, 30. travnja na Cvjetnom trgu .

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni