Obilježen dan Ustanove Upravljanje sportskim objektima

Obilježen dan Ustanove Upravljanje sportskim objektima

Otvaranjem vrata 9 sportskih objekata Ustanova Upravljanje sportskih objekata grada Zagreb obilježila je jučer, 6. prosinca svoj treći rođendan. Ustanova je formirana prije tri godine, iz ranije Podružnice Upravljanja sportskim objektima koja je bila u sastavu Zagrebačkog holdinga.

RSC Jarun, SP Mladost, bazenski kompleks Utrina, bazenski kompleks Svetice, Zimsko plivalište Mladost, bazen Iver, SRC Šalata, klizalište Velesajam i Hipodrom Zagreb, objekti su na kojima su naši građani imati priliku čitav dan besplatno se rekreirati, naučiti ponešto o svakom od objekata, upoznati programe i trenere sportova i sportsko-rekreacijske aktivnosti koje se na njima provode.

Prvi su svoja vrata građanima otvorili bazeni Svetice i Utrine, i to za ranojutarnju rekreaciju od 06:00 sati, a slijedili su ih bazen Iver, te Jarun na kojem je program prezentacije sportova koji su svoj dom našli na RSC započeo u 8 sati, a od 9 sati besplatno se plivati moglo na SP Mladost.

Od 10 sati, na Hipodromu je bilo organizirano druženje s konjima koji sudjeluju u školi jahanja koja je organizirana od strane Ustanove, a u 10:30 sati moglo se doći rekreirati i na Zimskom plivalištu Mladost.

Od gradskih klizališta, otvoreni su bili klizalište Šalata i klizalište Velesajam. U popodnevnom klizanju od 13:30 sati moglo se uživati na Šalati, a u večernjoj rekreaciji s bogatim programom koji je uključio i klizanje s Djedom Božićnjakom, hokejašima i Zagrebačkih Pahuljicama moglo se uživati od 19:00 sati.

Iz Ustanove zahvaljuju svim građanima i korisnicima koji su jučer s njima obilježili rođendan, ali i svima onima koji su već dugi niz godina korisnici njihovih objekata. (zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni