Obilježavanje Svjetskog dana sindroma Down

Obilježavanje Svjetskog dana sindroma Down

Cilj akcije je senzbiliziranje javnosti na potrebe osoba s Down sindromom i poticanje inkluzije u radni i obrazovni sustav te prikupljanje donacija za rad Udruge Down sindrom Zagreb

Udruga Down sindrom Zagreb u sklopu projekta Sunačana strana dlana organizira obilježavanje Svjetskog dana sindroma Down. Manifestacija će se održati u subotu i nedjelju, 22. i 23. ožujka na zagrebačkom Zrinjevcu s glazbenim programom od 10.30 do 14 sati, u glazbenom paviljonu.

Ovo je treća godina zaredom da Udruga Down sindrom Zagreb organizira obilježavanje Svjetskog dana sindroma Down, ovaj puta uz pokroviteljstvo Predsjednika RH Ive Josipovića.

Glazbeni program

U glazbenom programu sudjeluju: Jelena Rozga, Colonia, Connect, Zabranjeno pušenje, Elemental, Opća opasnost, Lana Jurčević, Žanamari lalić, Klapa Sv. Juraj & HRM, Lidija Bačić, Filip Dizdar, Saša Lozar, Bojan Jambrošić. Cilj akcije je senzbiliziranje javnosti na potrebe osoba s Down sindromom i poticanje inkluzije u radni i obrazovni sustav te prikupljanje donacija za rad Udruge Down sindrom Zagreb.

Iz Udruge pozivaju Zagrepčane s obiteljima da posjete ovo glazbeno događanje te da se druže s članovima Udruge te im, ako su u mogućnosti, pomognu kupnjom nekog od doniranih proizvoda na štandovima ili pozivom na otvorenu liniju za donacije 060 92 00 (poziv 5,00 kn + PDV). Prihod je namijenjen održavanju terapija sa djecom i odraslim osobama s Down sindromom na području Zagreba i zagrebačke županije. (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni