Obilazak Zoološkog vrta u društvu Djeda Božićnjaka

Obilazak Zoološkog vrta u društvu Djeda Božićnjaka

Program, koji traje sat i 30 minuta, namijenjen je isključivo organiziranim grupama. Minimalan broj po grupi je 10 polaznika, a maksimalni je 24 sudionika

Bogat adventski program sprema se za naše najmlađe u Zoološkom vrtu Grada Zagreba.

Naime, u svom prenatrpanom rasporedu, Djedica je našao vrijeme da posjeti svoje životinjske prijatelje. Svatko ga dočekuje na svoj način, tako su životinje odlučile uzeti stvari u svoje ruke i prikazati se pred njim u najboljem svjetlu, kako bi i njih dočekao pokoji poklončić pod božićnim drvcem.

Hoće li u tome uspjeti i koje su još sve tajne skrivene u Zoni sumraka ili kineskom Sichuanu, što o svemu misle zaljubljene pandice Ema i Popi ili svima nam poznati morski lav Zagi, otkrijte ovih blagdana uz posebno vodstvo Djedice i njegovih pomoćnika maskote lava Kidepa i čimpanze Megi.

Program uključuje obilazak Zoološkog vrta uz zanimljive i zabavne priče o životinjama, odlazak u štalicu s u kojoj su smještene kozice, ovčice, patuljaste svinje i zečevi, zatim fotografiranje s Djedicom Božićnjakom te dijeljenje poklona koji uključuju edukativnu bojanku i mozgalicu Mrav Matko, Zoo puzzle, veliki životinjski poster, čokoladice, grickalice i bombone.

Program, koji traje sat i 30 minuta, namijenjen je isključivo organiziranim grupama. Minimalan broj po grupi je 10 polaznika, a maksimalni je 24 sudionika. Cijena je za djecu 130,00 kn , a za odrasle 30 kn.

Termin za sudjelovanje u programu potrebno je unaprijed rezervirati, najmanje 3 dana prije željenog termina. Program se plaća na blagajni na dan održavanja programa kad se zna točan broj sudionika.

Sve dodatne informacije možete saznati na broju 01 7788 534 ili putem maila na edukacija@zoo.hr (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni