Obavijest građanima Velike Gorice: Spustite rolete i zatvorite prozore

Obavijest građanima Velike Gorice: Spustite rolete i zatvorite prozore

U Zračnu luku Zagreb sletjet će predsjednici svih država u regiji, američki potpredsjednik Joe Biden, predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk te austrijski predsjednik Heinz Fischer u povodu summita regionalne inicijative Brdo-Brijuni

Nesvakidašnja obavijest osvanula je na vratima zgrade u Ulici Jurja Dobrile u Velikoj Gorici zbog održavanja sastanka regionalne inicijative Brdo-Brijuni.

“Poštovani stanari, iz policijske postaje sam dobio naređenje da obavijestim stanare zgrade Jurja Dobrile 34-40 da od dana 24. studenoga ujutro do 8 sati, pa do 25. studenoga do 20 sati svi prozori osim dvorišnih moraju biti zatvoreni. Rolete moraju biti spuštene do kraja, nema virenja kroz prozore, rublje se ne smije sušiti na terasama, nema slikanja, snimanja, niti gledanja dalekozorom. Stoga vas lijepo molim da se tih dana strogo pridržavate upozorenja da ne bi bilo problema s policijom”, stoji u obavijesti koju prenosi VG Danas.

Ulica je to koja gleda na aerodrom, gdje će sletjeti predsjednici svih država u regiji, američki potpredsjednik Joe Biden, predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk te austrijski predsjednik Heinz Fischer u povodu summita regionalne inicijative Brdo-Brijuni.

Na summitu će se razgovarati o daljnjoj stabilizaciji jugoistočne Europe i reformskim procesima u zemljama koje žele članstvo u euroatlantskim integracijama i o izbjegličkoj krizi i sigurnosnim izazovima u Europi. (zg-m)