NSK produljuje članstvo za dodatna dva mjeseca

NSK produljuje članstvo za dodatna dva mjeseca

Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu produljit će članstvo za dodatna dva mjeseca svim korisnicima koji su u razdoblju zatvorenosti prostora Knjižnice bili aktivni članovi.

Produljenje članstva korisnici mogu zatražiti na pultu Službe za upis do 20. srpnja 2020. godine.

Produljenjem članstva za dodatna dva mjeseca korisnicima se želi nadoknaditi pravo na korištenje građe i usluga Knjižnice koje je radi primjene mjera suzbijanja bolesti COVID-19 bilo ograničeno tijekom razdoblja zatvorenosti prostora Knjižnice od 19. ožujka do 27. travnja 2020. godine te zatvorenosti čitaonica Knjižnice koje su za korisnike ponovno otvorene u ponedjeljak 25. svibnja 2020. godine.

U ponedjeljak 25. svibnja otvorene su čitaonice na 1., 3. i 4. katu te čitaonice u zbirkama građe posebne vrste. Korisnički prostori na nultoj razini i dalje ostaju zatvoreni, do daljnjega neće biti usluge noćnoga rada, a prostor se Knjižnice svakodnevno zatvara od 13.30 do 14.30 zbog dezinfekcije. Knjižnica je otvorena od ponedjeljka do petka od 8 do 21 sat te subotom od 9 do 14 sati.

Radi samozaštite i zaštite drugih korisnika i djelatnika Knjižnice prilikom ulaska i boravka u Knjižnici potrebno je pridržavati se preporuka Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo.

Knjižnica poziva sve svoje korisnike da prate daljnje obavijesti na portalu NSK i profilima Knjižnice na društvenim mrežama o daljnjim izmjenama u radu i uslugama Knjižnice povezanima s epidemijom bolesti COVID-19. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni