Novinari peku roštilj na 2. “Otvorenim dverima” u Vrbovcu

Novinari peku roštilj na 2. “Otvorenim dverima” u Vrbovcu

Sav prilog prikupljen od prodanih roštiljskih porcija bit će darovan akciji „Nisi sama, ideš s nama!“ za žene oboljele od malignih bolesti kojima biti sufinanciran taxi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju

Vrbovec će 19. i 20. svibnja biti domaćin sajma „2. Otvorene dveri Vrbovec“ koji okuplja male poljoprivrednike te vlasnike raznovrsnih OPG-ova. Posjetiteljima će se nuditi autohtoni hrvatski proizvodi, a očekuje ih i bogat kulturno – umjetnički program.

Sve posjetitelje očekuje bogati i nadasve zanimljiv zabavni te kulturno – umjetnički program prilagođen za sve uzraste, odnosno „za svakoga po nešto“. Na dan otvaranja, točnije, u subotu, 19. svibnja posjetitelje očekuju nastupi raznovrsnih izvođača, a za one najmlađe pripremljen je lunapark.

Svečano otvorenje bit će u subotu u 10 sati, a sajam završava u nedjelju, 20. svibnja u poslijepodnevnim satima.

Osim dobre zabave, 2. Otvorene Dveri Vrbovec pokazat će i svoj humanitarni karakter. Dobrotvorna novinarska roštiljada održat će se na središnjem trgu u Vrbovcu, u nedjelju, 20. svibnja od 11 do 15 sati. Roštiljada je zamišljena kao okupljanje 10 ekipa sa po 3 člana iz raznih lokalnih, ali i nacionalnih medija, a sav prilog prikupljen od prodanih roštiljskih porcija bit će darovan akciji „Nisi sama, ideš s nama!“ za žene oboljele od malignih bolesti kojima će ovim novcem biti sufinanciran povratan taxi prijevoz od kuće do bolnice na kemoterapiju.

Natjecateljske novinarske ekipe dolaze iz slijedećih medijskih kuća: HRT, Hrvatski radio, RTL, Nova TV, Jutarnji list, Večernji list, 24 sata, radio 101, ekipa lokalnih medija, web portala.

»Cilj nam je da sajam poljoprivrede, malog gospodarstva i obrta u Vrbovcu postane više od izlagačke i prodajne manifestacije, da postane mjesto gdje posjetitelji mogu, uz trgovanje, na zanimljiv način provoditi vrijeme, kušati specifičnu gastronomske ponude grada Vrbovca i okolice. Od navedenog sajma želimo napraviti veliki i respektabilni sajam koji će se svake godine održavati otprilike u isto vrijeme u gradu Vrbovcu i vratiti sjaj i tradiciju sajmovanja kao u stara vremena kada je na sajmu u Vrbovcu svoje proizvode prodavao veliki broj izlagača«, ističe Miroslav Filipčić, izvršni direktor tvrtke Sajam automobila Zagreb.

Svim posjetiteljima sajma ulaz je besplatan. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni