Novi Zagreb od ponedjeljka bez tople vode

Novi Zagreb od ponedjeljka bez tople vode

Zbog radova na obnovi toplinske mreže bez tople vode će privremeno ostati približno 30.000 kućanstava

Od ponedjeljka, 11. kolovoza do srijede, 13. kolovoza potrošačima na području Novog Zagreba obustavit će se opskrba toplom vodom, priopćili su iz HEP-Toplinarstva. Zbog radova na obnovi toplinske mreže bez tople vode će privremeno ostati približno 30.000 kućanstava.

Obustava počinje u ponedjeljak u 6 sati ujutro, dok će naselja Središće, Zapruđe, Sopot, Siget, prema predviđanjima iz HEP-a ponovno dobiti ujutro 13. kolovoza. Stanari Utrina, Travnog, Dugava, Sloboštine i Jakuševca ponovnu opskrbu mogu očekivati istoga dana, ali u večernjim satima.

U navedenom razdoblju HEP-Toplinarstvo će u Zapruđu provoditi sanaciju magistralnog vrelovoda u Ulici Damira Tomljanovića Gavrana, kao i radove u šahtu na Meštrovićevom trgu. HEP-ovci napominju kako ovi radovi nastavak višegodišnje revitalizacije centralnog toplinskog sustava u Zagrebu. Oni se provode s ciljem sprječavanja kvarova i puknuća na toplinskom sustavu, kako bi se omogućila pouzdana i kontinuirana opskrba toplinskom energijom za trajanja ogrjevne sezone.

Budući da opskrbu potrošača u novozagrebačkim naseljima nije moguće organizirati alternativnim putem, iz HEP-Toplinarstva poručuju da će uložiti najveće napore kako bi ovaj prekid opskrbe toplinskom energijom bio što kraći. Potrošače koji zbog radova neće imati toplu vodu mole za strpljenje i razumijevanje. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni