Novi uspjeh Automoto kluba Maksimir

Novi uspjeh Automoto kluba Maksimir

Klub je uključen u rješavanje brojnih tehničkih i drugih nedoumica i problema koje vozači imaju prilikom korištenja automobila. Reagirajući pravodobno na društvene događaje, nastojeći da se oni i rješavaju u različitim institucijama, građani su portal  Kluba prepoznali i kao mjesto na kojem se lociraju, ali i rješavaju problemi.

Obilježavajući 33 godine postojanja i uspješnog rada, zagrebački Automoto klub Maksimir može u svoje uspjehe ubrojiti još jedan: u proteklih 12 mjeseci njegov portal posjetilo je blizu 170.000 građana, većinom vozača automobila. Tako veliki broj posjeta u autoklubu Maksimir zahvaljuju činjenici da na ovoj web stranici ima blizu tisuću raznih podataka, uputa i savjeta korisnih vozačima. Klub je svoj rad predstavio video uratkom, na kome se posjetitelji mogu uvjeriti u stvarne aktivnosti Kluba, potkrijepljene ilustracijama. Angažmanom više kvalitetnih suradnika – automehaničara, autoelektričara, autolimara i dr. Klub je uključen u rješavanje brojnih tehničkih i drugih nedoumica i problema koje vozači imaju prilikom korištenja automobila. Reagirajući pravodobno na društvene događaje, nastojeći da se oni i rješavaju u različitim institucijama, građani su portal www.amk-maksimir.hr prepoznali i kao mjesto na kojem se lociraju, ali i u granicama i mogućnosti, rješavaju problemi.

Među zanimljivostima, koje građani vjerno prate na portalu svakako je prezentiranje povijesti automobila u Hrvatskoj u zadnjih 55 godina, ali i edukacija putem objavljivanja fotografija o raznim aspektima uporabe vozila u suvremenom prometu. Obzirom na činjenicu da je zadnjih mjeseci portal posjetilo dnevno i više od 600 građana, ali i na to
da se već pripremaju brojne nove informacije, za očekivati je da će portal u ovoj godini premašiti 200.000 posjetitelja. Zbog toga se obavljaju pripreme za osuvremenjivanje portala, koji je postao velikom promidžbom ne samo AMK Maksimiru, već i cijeloj automoto organizaciji u Hrvatskoj. S 12.500 članova, uglavnom automobilista s plaćenom članarinom, priznatom kvalitetom pružanja tehničkih usluga na cestama i prepoznatljivom brigom za članove, i podaci o dobroj posjećenosti bit će još jedan dobar razlog da Maksimirci dostojno i s ponosom obilježe svoj dan osnivanja (14. travnja).
(zg-magazin)

OZNAKE
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni