Novi strojevi za podružnicu Zagrebačke ceste

Novi strojevi za podružnicu Zagrebačke ceste

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prisustvovao je u ponedjeljak 1. kolovoza u bazi Zagrebačkih cesta preuzimanju novonabavljenih strojeva, tri finišera i pet valjaka za rad Holdingove podružnice – Zagrebačkih cesta.

“Budući da se dnevno radi 12 do 16 sati, a strojevi imaju svoj vijek trajanja, moramo obnavljati mehanizaciju kako bi mogli još bolje obavljati zadatke”, rekao je gradonačelnik Bandić.

“Zahvaljujući podršci gradonačelnika, Gradskim uredima i Holdingu u prigodi smo obnoviti jednim djelom naš strojni park. Danas smo zaprimili tri nova finišera i pet valjaka  ukupne vrijednosti oko  6 milijuna i 700 tisuća kuna”, rekao je voditelj podružnice Zagrebačkih cesta Ante Todorić. Osim što prekrasno izgledaju,  strojevi su i visoko sofisticirani. “Omogućit će nam da još kvalitetnije i bolje ugrađujemo asfalte i da to bude na svjetskim i europskim nivoima. Ne mislimo ovdje stati, planiramo i dalje obnavljati  strojni park” dodao je voditelj  Zagrebačkih cesta.

U postupku je nabave još jedna labudica,  cisterna za gorivo, dva  unimoga, tri kombinirki i nova freza, a za sljedeću godinu planira se i obnova voznog parka.”

Zg-magazin

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni