Novi prostor Vatroprometa

Novi prostor Vatroprometa

Prigodnom svečanošću u utorak 18. listopada u Ježdovcu je simbolično otvoren novi prodajni i servisni centar tvrtke “Vatropromet”, a otvorenju i otkrivanju spomenika Sv. Florijana prisustvovao je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić.

Okupljene je kroz novu prodavaonicu, skladište i servisnu radionicu proveo Nenad Radojčić, direktor tvrtke koja se već preko 20 godina bavi razvojem, proizvodnjom, uvozom i prodajom vatrogasne i zaštitne opreme, a kako se čulo, prva je u Hrvatskoj u svojoj branši.

Uz zahvalu na dobrodošlici i čestitke na novootvorenim prostorima, gradonačelnik Bandić, ujedno i počasni predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba, poželio je domaćinima mnogo uspjeha u daljnjem radu te naglasio da se poslovni model “Vatroprometa” kroz sve te godine pokazao kao primjer pozitivnog poslovanja u izuzetno konkurentnom ogranku gospodarstva. Napomenuo je, također, da je tvrtka svojom radnom etikom te kvalitetom usluga i proizvoda zadobila povjerenje cijele vatrogasne zajednice.

Uz ostale uzvanike svečanosti su prisustvovali i pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalininić, zapovjednik JVP Grada Zagreba Siniša Jembrih, predsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ante Sanader, predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Zagreba Zlatko Križanić te glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni