Novi ogranak ZNL-a

Novi ogranak ZNL-a

„U politiku sam došla iz gospodarskog sektora i znam kako oživjeti zagrebačko gospodarstvo i zaposliti tisuće i tisuće naših nezaposlenih sugrađana“, poručila je predsjednica ZNL-a Tatjana Holjevac

Zagrebačka nezavisna lista od sinoć je bogatija za još jedan gradski ogranak. U Mjesnom odboru Trnava u Donjoj Dubravi sinoć se okupilo raznoliko društvo, no složni u jednome – Donjoj Dubravi treba ZNL.  Dugačka je lista neophodnih projekata koji trebaju toj velikoj zagrebačkoj četvrti i tu bi ZNL, poručeno je sinoć na osnivanju ogranka te stranke, mogao puno pomoći.

„I dalje ću se boriti za interese Donje Dubrave, kao što ću se i dalje boriti za za interese cijelog Zagreba i svih njegovih četvrti. U politiku sam došla iz gospodarskog sektora i znam kako oživjeti zagrebačko gospodarstvo i zaposliti tisuće i tisuće naših nezaposlenih sugrađana“, poručila je predsjednica ZNL-a Tatjana Holjevac te dodala:

„Ljudi, koji su izgubili posao, svakodnevno dolaze u moj ured u Gradskoj skupštini. Nastojim im pomoći, no bez sveobuhvatne gospodarske strategije i pametne politike neće se puno toga moći postići. Zato ću, ako postanem gradonačelnica, sve svoje snage uložiti u zapošljavanje i stvaranje radnih mjesta. U tom smislu snažno ću se boriti da naš grad puno kvalitetnije i brže koristi velika financijska sredstva iz fondova EU koja su nam cijelo vrijeme nadohvat ruke, ali dosadašnje vladajuće garniture kao da to nisu vidjele“, istaknula je Holjevac.

Glavni tajnik ZNL-a Marko Marinić istaknuo je kako je ta stranka svojevrsni politički fenomen u Zagrebu i Hrvatskoj.

„Jedina smo nezavisna lista koja je dva puta prošla izbore. Sva relevantna istraživanja rejtinga političkih stranaka u Zagrebu su jasna – teško da će nakon predstojećih lokalnih izbora bilo tko moći sastaviti većinu u Gradskoj skupštini bez ZNL-a“, poručio je glavni tajnik ZNL-a.