Novi dokazi o postojanju bioenergetskog polja?

Novi dokazi o postojanju bioenergetskog polja?

Vaša mržnja, pretvorena u električnu energiju,mogla bi osvjetljavati gradove i gradove. (Tesla)

Iako je postojanje ljudskog bioenergetskog polja, već odavno dokumentirano na razne načine, znanstvenike ovo pitanje još uvijek kopka te pronalaze nove načine kako bi došli do čvrstih dokaza.

Prethodna istraživanja područja ljudske bioenergije su koristila fotonske senzore, a dr. Hansen je imao drugačiji pristup. Pitao se bi li bioenergetsko polje, ako postoji, imalo dovoljno snage da pomakne torziono klatno, uređaj dovoljno osjetljiv da se pomakne uz pomoć suptilne sile.

U svom istraživanju je naveo sljedeće: “Nakon provođenja kontrolnih pokusa koji isključuju efekte strujanja zraka i drugih artefakata, zaključeno je da su učinci izvršeni nekom vrstom sile polja koja se stvara od strane subjekta koji sjedi ispod klatna. Nije nam poznata niti jedna sila, unutar elektromagnetskog spektra, koja bi mogla polučiti ovakve rezultate. Moguće je da će biti otkriveno konvencionalno objašnjenje za te iznenađujuće rezultate, ali je također moguće smo uvidjeli fenomen koji će zahtijevati razvoj novih teorijskih koncepata.”

Javne upute za istraživanje

Hansen je dizajn ovog projekta ponudio javnosti, tako da ga svatko može isprobati, te su drugi znanstvenici, koji su ga isprobali, došli do istog rezultata. Van den Berg i van der Sluys su bili ti koji su ovo isprobali, i došavši do istih rezultata, zapitali su se je li moguće da se ta promjena zbiva zbog promjene u temperaturi zraka od topline kojom zrači ljudska glava.

Naime, promjenom temperature zraka može se uzrokovati strujanje zraka. Oni su stavili sloj plastike između glave i njihala i nakon toga su učinci na klatno nestali. Njihova je pretpostavka da je plastika utjecala na to da se prekine učinak tajanstvenog bioenergetskog polja na klatno ili se jednostavno prekinuo izvor topline. Hansen je na to odgovorio da se to kosi s osnovnim načelima fizike, jer će se sila prvo odnositi na taj plastični štit i klatno će odgovoriti samo na ostatak sile koji je preostao nakon toga.

Odnosno, sila se može koristiti samo jednom, i ako se koristi za utjecanje na plastičnu zaštitu onda se ne može naknadno koristiti za utjecanje na klatno.

Drugi kontra argument Hansena je bio da nisu uzeli u obzir naknadno odnosno produženo djelovanje – temeljno načelo fizičkih zakona klatna je da ako se klatnom upravlja od strane vanjske sile i ako te sile nestane, klatno će se odmah vratiti u klasični položaj. Ovo znači da strujanje toplog zraka ne objašnjava naknadne efekte koji su zabilježeni.

Budući da je dr. Hansen objavio upute za ovaj projekt javno, nadajmo se da će mnogi znanstvenici isprobati i ponuditi nam svoja objašnjenja. Do tada, oni koji znaju da nas ne predstavlja samo materijalna bit, naći će ovaj pokus vrlo, vrlo značajnim. Mnoge se stvari ne mogu izmjeriti i objasniti fizikalnim zakonima, bar ne još, no to ne znači da postoje, upravo suprotno – postoje, samo čekaju biti shvaćene.

Izvori: The Daily Sheeple, The Epoch Times

Ivan Remeta –  Johnny

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni