Novi album i singl kao uvod za slavljenički koncert Teške industrije

Novi album i singl kao uvod za slavljenički koncert Teške industrije

Novi album i najnoviji singl Teške industrije su u prodaji, a koncert – pred vratima! Naime, 12. svibnja bend će u Tvornici kulture predstaviti novi album Selfie i najnoviji singl Jednom daje nam Bog, duet sa Željkom Bebekom koji je u prvih nekoliko sati preslušan više od 3000 puta, a uz Bebeka, Matiju Dedića, Slavonia Band i Nikšu Bratoša na pozornici i Raju u publici odličan tulum u Tvornici je – zagarantiran.

Prije nekoliko dana objavljen je Selfie – novi studijski album Teške Industrije na kojem je bend okupio 11 velikih hitova objavljivanih od 2012. godine do danas. Posljednji album, kompilacija XL Nakon! kojom je obilježeno 40 godina od osnutka legendarnog benda, predstavljen je na rasprodanom koncertu u dvorani Vatroslava Lisinskog, a novi Selfie bend će publici predstaviti u Tvornici. Bit će to slavljenički koncert, jer novi album i najnoviji singl su tu, uskoro izlazi i kolekcija svih dosadašnjih albuma.

Album otvara pjesma Šta ti je život koju je Teška Industrija objavila još na ljeto 2012. godine, a na njemu se nalazi i jedna od najuspješnijih pjesama benda, duet Majske kiše s legendarnim Kemalom Montenom. Osim dueta s Montenom i omiljenih Moj svijet, zapleši, Pomračenje srca i Još gorim od tebe, na albumu je i Žena za utjehu koju Industrija izvodi sa Slavonia Bandom te najnovija pjesma, Jednom daje nam Bog – još jedan duet, ovoga puta sa Željkom Bebekom.

Sve pjesme s albuma koji će, kako se čini, obilježiti dueti udomaćit će se, sigurni smo, u radijskim Ulaznice za koncert prodaju se po cijeni od 50 kuna. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni